Bun venit la Casa Bianca din Vama Bucovinei!

 

Oferta de cazare

product

Detalii...

Servicii de masă

product

Detalii...

Amplasarea pensiunii

product

Detalii...

Tarife de recepție

product

Detalii...

Facilitățile pensiunii

product

Detalii...

Atracții în împrejurimi

product

Detalii...

Casa Bianca este situată la numai 500 metri de intersecția drumului european E576 Suceava-Cluj Napoca cu drumul național 17A Vama - Moldovița.

Pensiunea dispune de 3 camere duble (twin) și o cameră triplă, cu o capacitate totală de cazare de 9 locuri.

Toate camerele au baie proprie, echipată modern, apă caldă permanent, telefon, TV color, satelit, conexiune permanentă Internet wireless de mare viteză, încălzire de la centrala proprie a pensiunii.

Dintre facilități amintim: curte largă cu parcare, grădină de flori, livadă, pavilion exterior, izvoraș de apă, încalzire centrală, dotări la standarde ridicate (geamuri termopan, obiecte și accesorii sanitare moderne), cablu / TV color, salon și terasă pentru servit masa, piscină pentru copii, leagăn, grătar, cort, grădină cu pomi fructiferi.

În cadrul Pensiunii turistice "Bianca" funcționează un salon multifuncțional cu o capacitate de 20 locuri. Acesta este dotat cu șemineu funcțional, bar, încălzire centrală. Capacitatea sa este completată, în sezonul cald, de o terasă exterioară cu o capacitate de 20 locuri.

Listele de meniu sunt bogate, cuprinzând ca punct forte bucătăria tradițională bucovineană, vestită pentru varietatea și complexitatea meniurilor. În crama pensiunii găsim în permanență toată gama de vinuri românești din podgorii renumite, bere autohtonă și străină, ape minerale gazoase sau plate, băuturi răcoritoare carbonatate sau nu, băuturi alcoolice purtând mărci de tradiție din lumea întreagă