Amplasarea pensiunii "Casa Bianca"

Amplasare

 

Casa Bianca este situată la numai 500 metri de intersecția drumului european E576 Suceava-Cluj Napoca cu drumul național 17A Vama - Moldovița.

Venind dinspre Vatra Dornei - Câmpulung Moldovenesc, după ce trecem de Ocolul Silvic Vama, exact în zona Școlii, părăsim drumul european E576, făcând la dreapta pe singura stradă din zonă. La prima intersecție virăm din nou dreapta pe strada Topliței și în 200 metri oprim în fața Casei Bianca (aflată pe partea stângă, pe sensul de mers).

Venind dinspre Gura Humorului, la capătul podului peste râul Moldovița întâlnim o ramificație: înainte (pe E576) spre Câmpulung Moldovenesc - Vatra Dornei - Bistrița - Cluj Napoca, la dreapta: Vatra Moldoviței iar la stânga (paralel cu calea ferată Vama - Moldovița): strada Topliței. După cca 500 metri, pe partea stângă a drumului, oprim în fața Casei Bianca.

Accesul la Casa Bianca poate fi făcut și aerian (transfer de la Aeroportul Salcea - Suceava) sau feroviar (cu debarcare în stația Vama - toate rangurile de tren). La cerere, transferul se poate realiza cu mijloacele auto ale pensiunii.