Servirea mesei la "Casa Bianca"

Amplasare

 

În cadrul Pensiunii turistice "Bianca" funcționează un salon multifuncțional cu o capacitate de 20 locuri. Acesta este dotat cu șemineu funcțional, bar, încălzire centrală. Capacitatea sa este completată, în sezonul cald, de o terasă exterioară.

Listele de meniu sunt bogate, cuprinzând ca punct forte bucătăria tradițională bucovineană (la Vama existând un adevărat cult al artei culinare), cu inegalabilele sărmăluțe, tochitură bucovineană, preparate cu ciuperci de pădure (hribi, ghebe, creasta-cocoșului, râșcovi), cotletele haiducești, mititeii savuroși, preparatele vânătorești.

Tot la capitolul "tradiții culinare" putem aminti murăturile asortate, zacusca, salata de toamnă, preparate după rețete neschimbate din vremea stră-bunicilor. La secțiunea băuturi aflăm afinata bucovineană, vinul casei, siropurile din fructe de pădure, ceaiurile naturale.

Evident, găsim în permanență în stocurile noastre toată gama de vinuri românești din podgorii renumite, bere autohtonă și străină, ape minerale gazoase sau plate, băuturi răcoritoare carbonatate sau nu, băuturi alcoolice purtând mărci de tradiție din lumea întreagă.